logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De apk van uw auto laten uitvoeren vlak bij Amersfoort

Is het tijd voor de apk van uw auto en zoekt u daarom een geschikte autogarage nabij Amersfoort die deze keuring zorgvuldig uitvoert? Dan kunt u uitstekend terecht bij V&W Auto’s in Zwartebroek. Het is belangrijk dat u deze algemene periodieke keuring (apk) tijdig laat uitvoeren. Deze keuring is namelijk in het leven geroepen om uw eigen veiligheid, maar ook de veiligheid van anderen, te beschermen. Bovendien beschermt deze ook het milieu.

Tijdens de apk wordt uw auto getoetst op 3 zaken in onze garage nabij Amersfoort

Komt u met uw auto langs in onze garage in Zwartebroek, nabij Amersfoort, voor een apk? Dan gaat een van onze vier erkende apk-keurmeesters voor u aan de slag. Zij toetsen uw auto op drie zaken, namelijk:
 • De verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
 • Het milieu: uitstoot van uitlaatgassen
 • De registratie RDW: kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof
 • home-page-banner-icon
  Chiptuning & DSG-aanpassing
 • home-page-banner-icon2
  Levering van nieuw en gebruikt
 • home-page-banner-icon3
  Onderhoud, reparatie en APK
Group

Houd rekening met het milieu

Bij de apk van uw auto meten wij in onze werkplaats nabij Amersfoort ook de uitstoot van uitlaatgassen. Bij auto’s van 1993 of later moet bij de apk ook een viergasmeting worden uitgevoerd. Deze bepaalt of de uitstoot van uitlaatgassen binnen de wettelijke normen blijft. Zo’n viergasmeting doen wij bij auto’s met een benzinemotor of een lpg-motor met een geregelde katalysator. Er is ook sprake van roetmeting bij de apk om te meten hoeveel roet dieselauto’s uitstoten. Dat doen we bij dieselauto’s vanaf 1980.

Het motormanagementsysteem uitlezen

Sinds 2006 is het bij de apk-keuring verplicht om auto’s die digitaal uitleesbaar zijn te controleren op foutcodes in het motormanagementsysteem. Uiteraard heeft V&W Auto’s de apparatuur om alle merken en typen te kunnen uitlezen. Ook met de meest moderne auto’s en lichte bedrijfswagens zit u voor onderhoud en apk-keuringen dus goed bij onze garage.

Maak een afspraak voor de apk van uw auto in onze werkplaats nabij Amersfoort

Wilt u gebruikmaken van onze diensten en wilt u de apk van uw auto laten uitvoeren door onze keurmeesters uit Zwartebroek, nabij Amersfoort? Maak dan een afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0342 – 461 938 of een e-mail te sturen naar info@venwautos.nl. Wij staan u graag te woord.

Contactgegevens

form_man
Eelco Versteeg
Aanspreekpunt werkplaats

V&W Auto's
Rondweg 24
3785 LC Zwartebroek

Telefoon: 0342 - 461 938
Email: info@venwautos.nl
Openingstijden:

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website