logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Nieuwe banden laten plaatsen nabij Amersfoort

Wanneer u nieuwe banden wilt laten plaatsen of wanneer u uw banden wilt laten controleren, kunt u hiervoor uitstekend terecht in onze werkplaats nabij Amersfoort en Voorthuizen. V&W Auto’s uit Zwartebroek is uw bandenspecialist in de regio. Wij leggen u graag uit waarom het zo belangrijk is om tijdig nieuwe banden te laten plaatsen en zijn u in onze werkplaats nabij Amersfoort en Voorthuizen met alle plezier van dienst.

Waarom wij nieuwe banden plaatsen in onze werkplaats nabij Amersfoort

Heeft u er ooit over nagedacht hoe groot de contactzone tussen uw banden en de weg is? Maak een vuist met uw ene hand en leg die in de palm van uw andere hand: dat is de contactzone. U heeft dus maar enkele vierkante centimeters om uw auto stabiel en baanvast te houden, het water af te voeren, grip op de weg te krijgen én uw remafstand binnen de perken te houden. Laat daarom regelmatig de spanning en het profiel van uw banden checken. Wij doen dat, als bij AUTOEXCELLENT aangesloten garage en als occasion-dealer, graag voor u. En blijken de banden niet meer te voldoen aan de gestelde eisen? Dan plaatsen onze specialisten de nieuwe banden graag voor u in onze werkplaats nabij Amersfoort en Voorthuizen. Wij leveren en monteren de banden tegen zeer aantrekkelijke tarieven!
  • home-page-banner-icon
    Chiptuning & DSG-aanpassing
  • home-page-banner-icon2
    Levering van nieuw en gebruikt
  • home-page-banner-icon3
    Onderhoud, reparatie en APK
Group

Zomer- of winterbanden

Of uw auto nu op zomer- of winterbanden rijdt; goede banden met de juiste bandenspanning en een goed profiel zijn cruciaal om veilig de weg op te gaan. Wij leveren alle merken banden en verzorgen naast de ‘wissels’ indien gewenst ook de opslag van zomer- of winterbanden. Bovendien zijn wij hét adres voor zowel de aankoop als verhuur van winterbanden. Bovendien doet ons team graag een gratis bandenspanningstest en vullen we zonodig lucht bij tot de voorgeschreven waarde. Dat is een van de vele diensten die we u graag leveren.

Laat u adviseren door onze specialisten

Wanneer u twijfelt of u nieuwe banden moet laten plaatsen, bent u van harte welkom in onze autogarage in Zwartebroek, nabij Amersfoort en Voorthuizen. Wij denken namelijk graag met u mee en vertellen u bovendien welk type en welk merk het beste presteert op uw auto of bedrijfswagen. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend naar onze aantrekkelijke tarieven door te bellen naar 0342 – 461 938 of een e-mail te sturen naar info@venwautos.nl.

Contactgegevens

form_man
Eelco Versteeg
Aanspreekpunt werkplaats

V&W Auto's
Rondweg 24
3785 LC Zwartebroek

Telefoon: 0342 - 461 938
Email: info@venwautos.nl
Openingstijden:

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website