logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Nieuwe banden laten plaatsen nabij Amersfoort

Als u nieuwe banden wilt laten plaatsen, kunt u voor deze bandenservice uitstekend terecht in onze werkplaats nabij Amersfoort en Voorthuizen. V&W Auto’s in Zwartebroek is uw bandenspecialist in de regio. Wij leggen u graag uit waarom het zo belangrijk is om tijdig nieuwe banden te laten plaatsen en zijn u in onze werkplaats, vlak bij Amersfoort en Voorthuizen, met alle plezier van dienst.

Waarom wij nieuwe banden plaatsen in onze werkplaats nabij Amersfoort en Voorthuizen

Voor de beste banden en goede bandencontrole, bieden wij de beste bandenservice aan in regio Amersfoort. Heeft u er ooit over nagedacht hoe groot de contactzone tussen uw banden en de weg is? Maak een vuist met uw ene hand en leg die in de palm van uw andere hand: dat is de contactzone. U heeft dus maar enkele vierkante centimeters om uw auto stabiel en baanvast te houden, het water af te voeren, grip op de weg te krijgen én uw remafstand binnen de perken te houden. Laat daarom regelmatig de spanning en het profiel van uw banden checken. We voeren deze controle van uw banden graag uit bij ons autobedrijf in Zwartebroek, vlak bij Amersfoort. Voldoen uw banden niet meer aan de gestelde eisen? Maak dan gebruik van onze bandenservice en laat onze specialisten de nieuwe banden voor u plaatsen in onze werkplaats in de omgeving van Amersfoort en Voorthuizen. Wij leveren en monteren de banden tegen zeer aantrekkelijke tarieven!
  • home-page-banner-icon
    Chiptuning & DSG-aanpassing
  • home-page-banner-icon2
    Levering van nieuw en gebruikt
  • home-page-banner-icon3
    Onderhoud, reparatie en APK
Group

Zomer- of winterbanden

Of uw auto nu op zomer- of winterbanden rijdt; goede banden met de juiste bandenspanning en een goed profiel zijn cruciaal om veilig de weg op te gaan. Wij leveren alle merken banden in de buurt van Amersfoort en Voorthuizen en verzorgen naast het plaatsen van nieuwe banden indien gewenst ook de opslag van zomer- of winterbanden. Bovendien zijn wij hét adres voor zowel de aankoop als verhuur van winterbanden. Ons team voert ook graag een gratis bandenspanningstest uit en we vullen zo nodig lucht bij tot de voorgeschreven waarde. Dat is een van de vele diensten die we u graag leveren in regio Amersfoort als bedrijf in de bandenservice.

Laat u adviseren vlak bij Amersfoort en maak gebruik van onze bandenservice

Wanneer u twijfelt of u nieuwe banden moet laten plaatsen, bent u van harte welkom in onze werkplaats in Zwartebroek, nabij Amersfoort en Voorthuizen. Wij denken namelijk graag met u mee en vertellen u bovendien welk type en welk merk het beste presteert op uw auto of bedrijfswagen. Wilt u meer informatie over nieuwe banden of onze bandenservice in de omgeving van Amersfoort? Vraag vrijblijvend naar onze aantrekkelijke tarieven door te bellen naar 0342 – 461 938 of door een e-mail te sturen naar info@venwautos.nl. We vertellen u graag meer over het plaatsen van nieuwe banden als onderdeel van onze bandenservice nabij Amersfoort en Voorthuizen.

Contactgegevens

form_man
Eelco Versteeg
Aanspreekpunt werkplaats

V&W Auto's
Rondweg 24
3785 LC Zwartebroek

Telefoon: 0342 - 461 938
Email: info@venwautos.nl
Openingstijden:

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
BEKIJK ONZE APP
Morgen Internet - Light website