logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Services die klaar staan voor de klant

De werkplaats van onze garage in Zwartebroek

Voor onderhoud bezoekt u onze garage in Zwartebroek, nabij Amersfoort. Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u namelijk reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij autogarage V&W Auto’s in regio Nijkerk en Hoevelaken, helpen we u graag. Bij ons rekent u op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven. In onze autogarage kunnen wij de volgende zaken voor u verzorgen:

Chiptuning in onze garage in Zwartebroek, nabij Amersfoort

Bezoek onze autogarage in Zwartebroek, nabij Amersfoort. In onze garage voeren we professioneel chiptuning van uw auto, lichte bedrijfswagen of camper uit de omgeving Nijkerk en Hoevelaken.

LEES MEER

EV en Hybride

Deze nieuwe technieken stellen ook andere eisen aan de monteurs die in onze garage in Zwartebroek werkzaam zijn. Om veilig en vakkundig hieraan te mogen werken, zijn certificaten nodig die verkregen worden door het succesvol afronden van een opleiding. De monteurs uit onze garage in Zwartebroek, nabij Amersfoort, zijn in het bezit hiervan en volgen bovendien regelmatig opvolgtrainingen. Om die reden kunt u uw elektrische of hybride auto met een gerust hart bij ons onderbrengen voor onderhoud.

LEES MEER

DSG Automaat

Iedere DSG Tuning bij garage V&W Auto’s in Zwartebroek, vlak bij Amersfoort, ontwikkelen we individueel en op basis van uw persoonlijke voorkeur. Bovendien leveren wij levenslange garantie zolang de auto in uw bezit is!

LEES MEER

APK keuring

De algemene periodieke keuring (apk) is bedoeld voor uw veiligheid en die van anderen. Ook beschermt deze het milieu. We voeren deze apk vakkundig uit in onze garage in Zwartebroek, vlak bij Amersfoort.

LEES MEER

Onderhoud

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is; goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles. Dit onderhoud voeren we deskundig uit in onze autogarage in regio Hoevelaken en Nijkerk.

LEES MEER

Schade

Heeft uw auto schade? Wij verzorgen ook de complete schadeafhandeling voor u, vanaf expertise tot reparatie. Onze goed opgeleide monteurs helpen u snel weer op weg.

LEES MEER

Airco-service

Airconditioning verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en heeft beter zicht rondom – wel zo veilig.

LEES MEER

Bandenservice

Of uw auto nu op zomer- of winterbanden rijdt; goede banden met de juiste bandenspanning en een goed profiel zijn cruciaal om veilig de weg op te gaan.

LEES MEER

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden.

LEES MEER

Storingsdiagnose

Wanneer het motorstoringslampje van uw auto gaat branden of als uw motor soms geen vermogen heeft, komt u het best langs bij onze autogarage in de buurt van Hoevelaken en Nijkerk.

LEES MEER

Neem contact op met onze autogarage vlak bij Hoevelaken en Nijkerk

Wilt u gebruikmaken van een van de bovenstaande services die we bieden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0342 – 461 938 of een e-mail te sturen naar info@venwautos.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om gewoon eens langs te komen in onze autogarage in Zwartebroek, vlak bij Nijkerk en Hoevelaken.
whatsappWHATSAPP ONS
BEKIJK ONZE APP
Morgen Internet - Light website