logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Services die klaar staan voor de klant

De werkplaats van V&W Auto’s

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij V&W Auto's in Zwartebroek helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven. In onze goed geoutilleerde werkplaats kunnen wij de volgende zaken voor u verzorgen:

 

Chiptuning

U kunt ook bij ons terecht voor het professioneel tunen van uw personenauto, lichte bedrijfswagen of camper.

LEES MEER

DSG Automaat

Iedere DSG Tuning bij V&W Auto's in Zwartebroek wordt individueel ontwikkeld, op basis van uw persoonlijke voorkeur. Bovendien leveren wij levenslange garantie zolang de auto in uw bezit is!

LEES MEER

APK keuring

De algemene periodieke keuring (apk) is bedoeld voor uw veiligheid en die van anderen, ook beschermt deze het milieu.

LEES MEER

Onderhoud

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles.

LEES MEER

Schade

Heeft uw auto schade? Wij verzorgen ook de complete schadeafhandeling voor u, vanaf expertise tot reparatie. Onze goed opgeleide monteurs helpen u snel weer op weg.

LEES MEER

Airco-service

Airconditioning verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig.

LEES MEER

Bandenservice

Of uw auto nu op zomer- of winterbanden rijdt: goede banden met de juiste bandenspanning en een goed profiel zijn cruciaal om veilig de weg op te gaan.

LEES MEER

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden.

LEES MEER

Storingsdiagnose

Wanneer het motorstoringslampje van uw auto gaat branden of als uw motor soms geen vermogen heeft, is het het beste om bij ons langs te komen of ons op een veilige plek even te bellen.

LEES MEER

EV en Hybride

Deze nieuwe technieken stellen ook andere eisen aan monteurs. Om veilig en vakkundig hieraan te mogen werken, zijn certificaten nodig die verkregen worden door het succesvol afronden van een opleiding. Onze monteurs zijn in het bezit hiervan en volgen bovendien regelmatig opvolg trainingen. Om die reden kunt u uw elektrische of hybride auto met een gerust hart bij ons onderbrengen voor onderhoud.

LEES MEER
whatsappWHATSAPP ONS