logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Voorzie uw auto van vakkundig onderhoud nabij Amersfoort

Om uw auto van goed onderhoud te voorzien, schakelt u V&W Auto’s uit Zwartebroek, nabij Amersfoort en Leusden, in. Het geldt eigenlijk voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is; goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat boven alles. Bovendien kunt u op kosten besparen door uw auto regelmatig van onderhoud te voorzien; er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend en verholpen in onze werkplaats nabij Amersfoort en Leusden. Zo gaat u altijd veilig op weg en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan; niet in uw portemonnee en niet onderweg.

Waar uw auto tijdens onderhoud op wordt gecontroleerd

Bij elke check staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Wij behandelen zowel nieuwe als tweedehands auto’s.

  • home-page-banner-icon
    Chiptuning & DSG-aanpassing
  • home-page-banner-icon2
    Levering van nieuw en gebruikt
  • home-page-banner-icon3
    Onderhoud, reparatie en APK
VW_10_content_image_158677271035266796

Zomer- of wintercheck

Wilt u uw auto voor de zomer of winter van onderhoud laten voorzien in onze werkplaats vlak bij Amersfoort en Leusden? Logisch, want u heeft zeker op vakantie geen zin om met pech langs de weg te staan. Eigenlijk moet u de seizoenen vóór zijn. Voordat de winter echt losbarst, moet uw auto klaar zijn om de strijd aan te gaan met kou en sneeuw. Denk daarbij aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Ook in de zomer doet u vanwege de vele insecten veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Daarnaast is het fijn als uw pollenfilter fris is, zodat er schone lucht uw interieur binnenkomt. Maak daarom op tijd een afspraak om uw auto seizoens- en vakantieklaar te maken.

Plan een afspraak met ons in

Woont u in Amersfoort, Leusden of omgeving en wilt u uw auto van onderhoud laten voorzien? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten in Zwartebroek. Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op door te bellen naar 0342 – 461 938 of een e-mail te sturen naar info@venwautos.nl.

Contactgegevens

form_man
Eelco Versteeg
Aanspreekpunt werkplaats

V&W Auto's
Rondweg 24
3785 LC Zwartebroek

Telefoon: 0342 - 461 938
Email: info@venwautos.nl
Openingstijden:

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website