logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een vakkundige onderhoudsbeurt van uw auto

De beste onderhoudsbeurt aan uw auto voeren we uit bij V&W Auto’s in Zwartebroek. Wij voorzien uw auto in regio Amersfoort en Leusden van juist onderhoud, zodat u altijd veilig op de weg rijdt. Voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is, geldt dat goed onderhoud de helft scheelt. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat boven alles. Bovendien bespaart u op de kosten als u uw auto regelmatig voor een onderhoudsbeurt in Zwartebroek langsbrengt. Door dit onderhoud gaat er minder snel iets kapot en herkennen en detecteren we vroegtijdig defecten aan uw auto op onze werkplaats nabij Leusden en Amersfoort.

Waar controleren we tijdens een onderhoudsbeurt in Zwartebroek uw auto op?

Bij elk onderhoud aan uw auto bij ons in de buurt van Amersfoort en Leusden, staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk dat we controleren of de motor van uw auto nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen van uw auto worden tijdens een onderhoudsbeurt in Zwartebroek gecontroleerd en vullen we waar nodig bij. Wij behandelen zowel nieuwe als tweedehandsauto’s tijdens onderhoud aan een auto vlak bij Amersfoort en Leusden. Bovendien koopt u occasions zelfs bij ons, want we beschikken naast een werkplaats ook over een showroom met auto’s die we verkopen. Zo kunt u naast een onderhoudsbeurt bij ons in Zwartebroek ook terecht voor de koop van een nieuwe auto.

  • home-page-banner-icon
    Chiptuning & DSG-aanpassing
  • home-page-banner-icon2
    Levering van nieuw en gebruikt
  • home-page-banner-icon3
    Onderhoud, reparatie en APK
VW_10_content_image_158677271035266796

Zomer- of wintercheck

Wilt u uw auto voor de zomer of winter van onderhoud laten voorzien in onze werkplaats vlak bij Amersfoort en Leusden? Logisch, want u heeft zeker op vakantie geen zin om met pech langs de weg te staan. Eigenlijk moet u de seizoenen vóór zijn. Voordat de winter echt losbarst, moet uw auto klaar zijn om de strijd aan te gaan met kou en sneeuw. Denk daarbij aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Ook in de zomer doet u vanwege de vele insecten veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Daarnaast is het fijn als uw pollenfilter fris is, zodat er schone lucht uw interieur binnenkomt. Maak daarom op tijd een afspraak om uw auto seizoens- en vakantieklaar te maken tijdens een onderhoudsbeurt in Zwartebroek.

Plan een afspraak met ons in voor onderhoud aan uw auto nabij Amersfoort en Leusden

Woont u in Amersfoort, Leusden of omgeving en wilt u uw auto van onderhoud laten voorzien? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten in Zwartebroek voor een onderhoudsbeurt aan uw auto. Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op door te bellen naar 0342 – 461 938 of een e-mail te sturen naar info@venwautos.nl. Dan plannen we samen een afspraak in voor een onderhoudsbeurt aan uw auto in Zwartebroek.

Contactgegevens

form_man
Eelco Versteeg
Aanspreekpunt werkplaats

V&W Auto's
Rondweg 24
3785 LC Zwartebroek

Telefoon: 0342 - 461 938
Email: info@venwautos.nl
Openingstijden:

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
BEKIJK ONZE APP
Morgen Internet - Light website