logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een vakkundige onderhoudsbeurt van uw auto

De beste onderhoudsbeurt aan uw auto voeren we uit bij V&W Auto’s in Zwartebroek. Wij voorzien uw auto in regio Amersfoort en Leusden van juist onderhoud, zodat u altijd veilig op de weg rijdt. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat boven alles. Bovendien bespaart u op de kosten als u uw auto regelmatig voor een onderhoudsbeurt langsbrengt. Door dit onderhoud gaat er minder snel iets kapot en herkennen en detecteren we vroegtijdig defecten aan uw auto op onze werkplaats.

Waar controleren we tijdens een onderhoudsbeurt uw auto op?

Voor een onderhoudsbeurt aan uw auto, wilt u bij ons zijn. Bij elk onderhoud aan uw auto bij ons autobedrijf staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de controle van remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk dat we controleren of de motor van uw auto nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen van uw auto worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en vullen we waar nodig bij. Wij bieden daarnaast ook chiptuning aan voor het optimaal functioneren van uw auto. Wij behandelen zowel nieuwe als tweedehands auto’s tijdens onderhoud. Bovendien koopt u zelfs occasions bij ons, want we beschikken naast een werkplaats ook over een showroom met auto’s. Zo kunt u naast een onderhoudsbeurt bij ons ook terecht voor de koop van een nieuwe auto.

  • home-page-banner-icon
    Chiptuning & DSG-aanpassing
  • home-page-banner-icon2
    Levering van nieuw en gebruikt
  • home-page-banner-icon3
    Onderhoud, reparatie en APK
VW_10_content_image_158677271035266796

Zomer- of wintercheck

Wilt u uw auto voor de zomer of winter van onderhoud laten voorzien in onze garage in Zwartebroek? Logisch, want u heeft zeker op vakantie geen zin om met pech langs de weg te staan. Eigenlijk wilt u de seizoenen vóór zijn. Voordat de winter echt losbarst, dient uw auto klaar te zijn om de strijd aan te gaan met kou en sneeuw. Denk daarbij aan nieuwe banden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Ook in de zomer doet u vanwege de vele insecten veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Daarnaast is het fijn als uw pollenfilter fris is, zodat er schone lucht uw interieur binnenkomt. Maak daarom op tijd een afspraak om uw auto seizoens- en vakantieklaar te maken tijdens een onderhoudsbeurt.

Plan een afspraak met ons in voor onderhoud aan uw auto

Wilt u uw auto van onderhoud laten voorzien? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten voor een onderhoudsbeurt aan uw auto. Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@venwautos.nl. Dan plannen we samen een afspraak in voor een onderhoudsbeurt aan uw auto.


Contactgegevens

form_man
Eelco Versteeg
Aanspreekpunt werkplaats

V&W Auto's
Rondweg 24
3785 LC Zwartebroek

Telefoon: 0342 - 461 938
Email: info@venwautos.nl
Openingstijden:

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
BEKIJK ONZE APP
Morgen Internet - Light website