logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Standaardservice

Al onze aangeboden auto’s zijn vooraf grondig gecontroleerd. Wilt u extra zekerheid door onderhoud en garantie kies dan voor een afleverpakket .

Elke auto wordt bij binnenkomst grondig gecontroleerd en indien nodig worden er alvast de nodige reparaties uitgevoerd. Met deze standaardservice kunt u erop vertrouwen dat u meteen veilig de weg op kan. De vr aagprijs is een nettoprijs ( oftewel een meeneemprijs) zonder verplichte afleverkosten. Wilt u extra zekerheid, kies dan voor het afleverpakket wat bij de prijsklasse van de desbetreffende occasion past.

  • home-page-banner-icon
    Chiptuning & DSG-aanpassing
  • home-page-banner-icon2
    Levering van nieuw en gebruikt
  • home-page-banner-icon3
    Onderhoud, reparatie en APK
Group

Afleverpakketten

- Voor auto’s met een vraagprijs vanaf € 4500, - bieden wij het BOVAG - servicepakket aan (6 maanden BOVAGGARANTIE, onderhoudsbeurt of inspectie conform de voorschriften, volledig jaar APK, Mobiliteitsgarantie en tenaamstelling van de auto)

- Voor auto’s met een vraagprijs tot € 4500, - bieden wij het BASIS - servicepakket aan (wettelijk verplichte garantie, kleine onderhoudsbeurt indien nodig, Mobiliteitsgarantie en tenaamstelling van de auto)


Contactgegevens

form_man
Wim van Wijk
Aanspreekpunt verkoop

V&W Auto's
Rondweg 24
3785 LC Zwartebroek

Telefoon: 0342 - 461 938
Email: info@venwautos.nl
Openingstijden:

Vragen of interesse?

whatsappWHATSAPP ONS
BEKIJK ONZE APP
Morgen Internet - Light website